OSI Sykkel er klubben for deg som er student i Oslo og som elsker å sykle. Enten det er på landeveien eller i terrenget.

Styret i OSI Sykkel 2017:
- Leder: Knut Sande
- Økonom: Øystein Slagtern Fjellvåg
- Treningsansvarlig: Sondre Sondre Jahr Nygaard
- Øvrige styremedlemmer: Kristian Weibye, Lars Erstad, Anette Volla Nilsen


Treninger
Gjennom vinteren vil det på torsdager være legendariske spinninger på Blindern Athletica.
Når sommersesongen begynner ute og veiene blir bare, blir landeveistreninger utendørs. Planen er at det skal være to faste treninger i uken til et fast tidspunkt, som alle skal kunne delta på. Sondre Nygaard kommer nærmere tilbake til dette når sesongen nærmer seg
I tillegg har Knut og Asbjørn inngått en eliteavtale med OSI, slik at de vil kjøre egne elitetreninger utenom de faste treningene. 

Terreng
Lars Erstad styrer sjappa og kommer tilbake med adekvat informasjon når det blir høve til det. Når det gjelder terrengtreningene er status foreløpig uviss.

Drakter
Kjøpes direkte fra Wemove som hele OSI har avtale med. De har en egen nettbutikk der du kan bestille klær rett hjem til din egen postkasse. Gå til https://osi.klubb.no/ og søk på ”sykkel”. Da finner du alt du trenger og litt til. Personlig anbefaler jeg at du velger ”PRO”-alternativet både hva gjelder shortsen og trøya. Det er absolutt verdt pengene (jævlig bra kitt)! Det andre er litt nørd, dessverre….

Medlemskap
Det er ufattelig viktig at alle som har lyst til å være medlem av OSI Sykkel betaler medlemskontigenten. Medlemstallet er avgjørende for hvor mye støtte vi får, så du gjør laget ditt en meget stor tjeneste ved å melde deg inn.
For deg som var medlem høsten 2016, har du fått faktura på mail. Pay up, bro!
For nye medlemmer må man gjøre følgende: (1) Gå til https://minidrett.nif.no/. (2) Logg inn på din profil, evt. opprett en ny bruker. (3) Trykk ”medlemskap” -> ”Finn ny klubb”. (4) Søk opp og velg ”oslostudentenes idrettsklubb”. (5) Finn og huk av firkanten ved ”OSI Sykkel”. (6) Betal fakturaen som du mottar etterpå.

Lisens
Alle medlemmer som ønsker å kjøre ritt i sommer må løse lisens gjennom NCF. Det er Anette som godkjenner lisensene deres, og hennes eneste krav for godkjenning er at dere har betalt OSI-avgiften + 50 kr (sykkelgruppa) for studenter. (For ikke-studenter er det 200,- + 200,-).
Lisens kjøpes på https://signup.eqtiming.no/…. 
Du kan velge mellom ”Senior” eller ”Senior Ext”. ”Senior” dekker bare turritt, mens ”Senior Ext” dekker også aktive ritt


Powered by: Bloc